Stickers en het grafische design

Stickers en het grafische design

december 13, 2021 0 Door admin

Stickers, je vind ze overal en de exposure blijft lang hangen! Tegenwoordig een sticker kopen is minder lastig dan hoe je dit vroeger had moeten doen.
Het design de maat alles werd bepaald door de stickerboer.

Stickers ontwerpen

Wil je stickers ontwerpen dan doe je dat tegenwoordig met een tool op internet, Het bedrijf ikwilstickers heeft hier een prachtige tool voor zodat als je design klaar is je ook direct een prijs beschikbaar!
Wil je per batch dan kan dit ook en is het makkelijk te selecteren en te bestellen.
Upload je foto, geef aan welke maten en wat voor sticker het moet worden en de tool doet de rest!

Raamstickers

Reclame uitingen op de ramen, neem bijvoorbeeld de makelaar. Deze heeft vaak dubbelzijdige raamstickers waardoor u kunt zien dat de woning in de verkoop staat of zojuist is verkocht. Een sticker zegt wat, sterker nog die zegt alles!
Denk aan een sticker let op u wordt gefilmd of hier pinnen en de 1.5 meter stickers tbv van de Corona. stickers zeggen het tonen het!

Stickers maken

Ben je zover dat het design van je sticker af is dan moet de sticker gemaakt worden, dit proces kost tijd daar je de print het snijden en uiteraard zoveel mogelijk stickers uit één vel moet proberen te krijgen. Natuurlijk is dit dagelijks werk voor de sticker bedrijven maar alsnog kost het gewoonweg tijd. Heeft u wel eens gezien hoe stickers gemaakt worden? nee vraag dan gerust eens aan bedrijven of ze het proces voor uw sticker kunnen filmen…best leuk voor een stukje reclame voor u en de fabrikant van de sticker!